Four Real


Met de Four Real opklaptafels kan men snel nieuwe werkplekopstellingen of vergaderplekken creëeren binnen een bestaande omgeving. 
De opklaptafels hebben inklapbare poten waarvan telkens twee poten aan één kant voorzien zijn van geïntegreerde wieltjes, zodoende kan de tafel gemakkelijk door één persoon verplaatst worden.

Optioneel kunnen de tafels voorzien worden van een ophangsysteem voor stoelen. Bijgevolg bieden deze verrijdbare tafels incl. ophangbare stoelen een groot voordeel voor het onderhoud van de ruimte, zeker voor kuismachines.
De opklaptafels zijn in diverse kleuren, afmetingen en hoogtes beschikbaar. 
Of het nu trainingen, vergaderingen betreft, Four Design biedt een flexibele oplossing met een trolley waar de opklaptafels en de scheidingsschermen kunnen in geplaatst worden.
Zodoende kan men bij groepsactiviteiten met het mobiele en compacte opbergsysteem gemakkelijk en snel van ruimte wisselen en de plekopstelling aanpassen a.d.h. van de activiteit.

Four RinR

Het RinR concept is een nieuwe intelligente combi deskscreen dat d.m.v. kliksysteem t.h.v. de poten als akoestische wand bevestigd kan worden om zo stille werkplekken te creëren.
Met een RinR akoestisch scheidingsscherm speciaal ontworpen voor de Four Real tafels, kan men hierdoor binnen een werkomgeving ruimte besparen en de akoestiek verbeteren.
Tevens kunnen de akoestische schermen samen met de opklaptafels voor opberging geplaatst worden op de voorziene trolley.