Sharko

De ideale stoel voor laptop- of Ipadgebruikers met 360°draaibaar werkblad (optioneel) en opbergruimte onder het zitvlak.
Een ideaal zitmeubel voor gebruik in wachtruimtes, lobby's, trainingsruimtes, hotelkamers, loungeruimtes en kantooromgevingen.
De Sharko stoel is een prachtig voorbeeld van het combineren van aantrekkelijk design en praktische functionaliteit.
Het ontwerp van deze stoel Sharko werd geïnspireerd op de lichaamsbouw van een haai. De Sharko is mobiel en 360° draaibaar
en optioneel in hoogte verstelbaar.
Door deze bewegingsvrijheid ondersteunt  de sharko veel verschillende houdingen. Naast de kleurrijke  gestoffeerde zitting, geven de armleuningen ook extra zitcomfort voor lange zittijden. 
De stoel is gemaakt uit PU foam, dit is een zacht integraalschuim dat de stoel niet alleen een zachte touch geeft maar ook erg sterk en elastisch maakt. Het materiaal is ook kras, kleurvast en gemakkelijk te reinigen. 
De Sharko stoel is beschikbaar in 4 kleuren (blauw, wit, zwart en rood) in combinatie met een witte of zwarte gepolijste aluminium stoelbasis, met of zonder wielen. 
De Sharko zitting is beschikbaar in diverse kleuren van de “Gabriel Runner” collectie en is op aanvraag ook leverbaar in leder.