True Design Pincettes


De Pincettes elementen van Italiaans design verbeteren het akoestisch comfort in grote ruimtes én kunnen als design, decoratieve accenten creëeren. Deze verplaatsbare akoestische elementen combineren drie factoren: geluidsisolatie, design en mobiele ruimteverdeling.
De Pincettes elementen met diverse designs zijn opgebouwd uit meerdere polyesterlagen bekleed met akoestisch textielweefsel. 
Deze akoestische schermen zorgen tevens voor een afwisselende vormgeving in kantoor - en communicatieruimtes.
Dankzij de diversiteit qua vorm, kleur, grootte, hangende of vrijstaande uitvoeringen kennen deze Pincettes veelzijdige toepassingen en is integratie mogelijk in zowel hedendaagse als klassieke omgeving
 

CAP

Met het Pincettes CAP scherm ervaart men het akoestische gemoedelijke parasoleffect. Onder de CAP is er voldoende ruimte om twee 1-zits te plaatsen waardoor een lees - en ontspanningsruimte gecreëerd wordt. Het kapelement kan ook voorzien worden van een LED lamp om het lezen aangenamer te maken bij te donkere ruimtes.
Voor een goede stabiliteit is het ‘hang over’ systeem voorzien van een massief houten voet, gepind in een betonsokkel.
De CAP verbetert niet enkel de ruimteakoestiek maar is op zich een eye-catcher op decoratief vlak.


SPOT

Pincettes SPOT is als een vleugelvrucht ontworpen om het galmen in grote ruimtes te verminderen. De twee vleugels kunnen voorzien worden van een LED lamp, waardoor het tevens dienst doet als akoestische lamp.
De Pincettes SPOT is niet alleen een geluidsabsorberende lamp maar ook een decoratieve eye-catcher om een ruimte te markeren zoals; een koffiecorner, een informatiedesk, een leeshoek...
Het houten frame wordt op maat van de ruimte gemaakt en zo aan het plafond bevestigd. Met de Pincettes SPOT combineert men drie functies; geluidsabsorptie, verlichting en aankleding van de ruimte, en dat in één product. Ook boven de overlegplekken zijn de Spots goed toepasbaar om het geluid zo dicht mogelijk bij de bron te absorberen en de lampen zorgen voor extra licht.

SHIELD 

De Pincette Shields zorgen niet alleen voor een hoogwaardig akoestisch comfort maar kunnen tevens toegepast worden om functionele zones te creëren in open ruimtes. Als bladvormige roomdivider kan de SHIELD desgewenst aangebracht worden om rust- of vergaderzones af te bakenen of minder fraaie hoekjes te camoufleren.
Deze bladformatie gevormd door een licht houten paneel bekleed met een akoestisch textielweefsel, is integreerbaar in elke omgeving en interieur. Deze akoestische shields combineren functionaliteit, esthetiek met de nodige privacy.

 
MASK

De MASK Pincettes een licht, geluiddempend bureauscherm. Door een simpele voethouder is deze bladvormige shield vlot en gemakkelijk verplaatsbaar en aanpasbaar naar de gebruiker zijn werkzaamheden. Met de Mask kan men ook te veel zonlicht blokken, dat is praktisch zeker bij gebruik van beeldschermen. Door aanwezigheid van grote vensters wordt een te grote lichtinval vaker als hinderlijk ervaren. Ook een telefoongesprek beleefd men meer in een privésfeer, dankzij de MASK.