Snowsound Akoestische Design Elementen

Het poreuze oppervlak van vers gevallen sneeuw kan bijna 100% van de geluidsgolfenergie absorberen en daarom ervaren we stillere buitenomstandigheden net na een sneeuwval. Geïnspireerd door de natuur, is Snowsound een innovatieve technologie die de eigenschappen van vers gevallen sneeuw nabootst om geluid te absorberen en echo te elimineren voor een rustiger omgeving.

Snowsound's gepatenteerde compositie van 100% recyclebare polyester met variabele dichtheid optimaliseert de kamerakoustiek aanzienlijk door selectief absorberende frequenties van lage frequentie, middenbereik en hoge frequentie te realiseren, terwijl nog steeds een aantal frequenties van hoge frequenties worden weerspiegeld, zoals essentiële toonhoogtes in muziek voor een evenwichtige akoestische milieu. 

Snowsound Akoestische Panelen ondergaan strenge laboratoriumkwaliteitstesten * om optimale prestaties te waarborgen voor het verminderen van geluidsreverberaties en het creëren van een rustige akoestische ervaring, ongeacht de instelling; of het nu een open kantoorruimte, vergaderzaal, callcenter, restaurant, hotel, huis van aanbidding, museumgalerij, concertzaal, klaslokaal, winkelwinkel, bioscoop, studio of persoonlijke woning is.

Snowsound Akoestische Panelen worden gedifferentieerd door hun kleuren en moderne designvormen die gelijk zijn aan kunstwerken. De dunne, gestreepte vorm met aflopende randen kan vrijstaand worden geconfigureerd, op de muur gemonteerd, plafondmontage of ophanging zijn om elke kamer esthetische of een elegant ontwerptoetspunt aan te vullen. Snowsound Akoestische Panelen zijn gemaakt van kwaliteit materialen die duurzaam, lichtgewicht, brandbestendig **, 100% recyclebaar en GREENGUARD Gold zijn gecertificeerd voor duurzame bouwprogramma's. De combinatie van deze unieke eigenschappen, gebruiksgemak, installatiegemak en applicatie veelzijdigheid is waarom architecten en interieurontwerpers de voorkeur geven aan Snowsound.

* Testing uitgevoerd door Institute Giordano met behulp van UNI EN ISO 354: 2003 standaarden, het verkrijgen van klasse A geluidsabsorptie volgens ISO 11654 standaarden.
** Panelen behaalde klasse A vlamverspreiding en rookontwikkeling (UL 723 / ASTM E84).